Arrangementen

RESTAURANT DE HILDENBERG

Onze arrangementen

Moordspel

Er is een moord gepleegd! Alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere team lastig te maken, kun je de moordenaar als eerste ontmaskeren.

Na de speluitleg en het uitreiken van de bijbehorende attributen gaan jullie aan dit 2 uur durende avontuur beginnen. Zoek de weg door de prachtige straatjes van Appelscha en vind zoveel mogelijk digitale aanwijzingen. Verzamel je onzichtbare hints en koop getuigen om.

Het arrangement bevat: 

Het moordspel
Hollands- of Bourgondisch buffet
Inclusief 2 drankjes

Interactief moordspel

Een GPS moordspel dat in de schemering wordt gespeeld, met als decor de donkere straatjes van Appelscha. Los een moord op met behulp van aanwijzingen, hints, getuigen en tablets met interactieve kaarten.

Jullie gaan op pad met een tablet en help de gevangen gijzelaars door ze zo snel mogelijk met behulp van vraagstukken en cijferslot codes te bevrijden.

Het arrangement bevat:

Het moordspel
Buffet
Inclusief consumpties

Lasergame

Boek je veldslag op je eigen locatie voor 8 tot 10 personen. Speciaal programma mogelijk voor groepen tot 20 personen inclusief catering. Speel in echte omgevingen zoals je eigen huis, tuin of bedrijfspand, een oud gebouw of een daarvoor geschikt natuurgebied.

Gebruik geavanceerde wapens die tot 150 meter nauwkeurig schieten, gps granaatwerpers, red dot vizieren, medic box, portofoons en meer.

Mogelijkheden arrangement:

Eerste uur € 15,- p.p. ieder volgend uur voor slechts € 10,- p.p.
Catering